fredag - lördag - söndag


Ännu en helg har passerat och jag har fortfarande bara roligt . . .
 
  I fredags åkte vi till kunskap för att hämta Steny , tejpa in ansiktet i silvertejp , sätta på hörselskydd och skidglasögon och sedan åka vidare till tropikariet . Det roliga var ju att lilla Stenyponken trodde att vi skulle gå på stan och köpa ett par skor till honom som han hade tittat ut , för att sedan sätta oss tillrätta i biosalongen och kolla in en bra film och sen till sist äta god mat . Men tji fick han :D 
  Väl framme vid tropikariet började spänningen stiga . Det var nu dags att ta av honom silvertejpen och det andra . Han såg liite blek ut när han väl fått av sig allt och killen som höll i allt frågade om han visste vad han skulle få göra . Svaret blev snabbt : simma med hajar , och han berättade att han absolut inte tänkte ta i någon spindel . Men det visade sig ju att han visst skulle få göra båda sakerna . Första stationen var att hitta lappen som låg inne bland skorpionerna och huden hade väl inte riktigt fått tillbaka sin normala färg än ;) Men han " övervann sin rädsla " och macho - sidan kom fram , vi var ju trots allt väldigt många som stod där och tittade på och det hade ju varit lite väl mesigt att ge upp på första stationen . hahaa ! Han klarade både att ta lappen och att svara rätt på frågan , bra gjort !
  På andra stationen skulle han leta efter lappen som fanns någonstans i något hörn i någon av de tre burkarna som stod där , innehåll : fågelspindlar , en i varje burk .
  Station tre innehöll krokodiler , Mohammed låg där på berget och såg väl inte jättepigg ut men vi kunde ju alltid hoppas på en rörelse nu när lilla Tarzan skulle in och leka i en bur . Steny fick byta om och kom ut i baddräkt , vääldigt snyggt ! hahaa ! När han var mitt ute i " floden " släpptes buren ner i vattnet och Steny hängde väl mer eller mindre i överkant på buren :D En rolig syn för oss andra men mindre roligt att krokodilsen låg heeelt stilla under heela tiden .
  Råttsnokarna hade huvudrollerna på 4:e stationen och den ena ville väldigt gärna leka med Steny . Lappen han letade efter fanns dock inte där man trodde utan den hade jag i handen . Men innan han fick den var han tvungen att ställa upp på lite snygga bilder med en av ormarna runt halsen .
   Station fem : han skulle köra ner händerna i ett hål , han såg inte vad som fanns i men det gjorde vi :D Kackerlackor och några knapriga maskar . Det hela slutade med att han fick käka upp en mask , ganska så jätteäckligt :S
  Nu var det dags att simma med hajarna . Som tur var blev det inte så dramatiskt . Han simmade ner i en bur för att hämta upp ett antal stenar och hajarna var inte ett dugg intresserade av honom , inte ens av tårna som stack ut ur buren . Efter detta var tropikarietbesöket över och vi åkte hem till LisaFisaJ för att äta mat och ha trevligt .
  Vi tänkte att det skulle vara lite spännande med en skräckfilm , synd bara att man tydligen måste göra aaaalltiiing själv för att det ska bli bra ;) hahaaa ! Stonemountain , Wally och Olle var i allafall totaltsämstpåatthittaenläskigfilm. Resultatet blev en film som innehöll sprutande blod och skrik , och hur läskigt är det på en skala ? Men kvällen var ju inte över än . . .
  . . . för vem var inte sugen på ett bubbelbad ? Wally och Dennis tryckte ner sig i familjen Jakobssons bubbel på övervåningen och efter en stund ville ju även Carrobarroline bada så hon tog sats och dök ner där bland bubblorna . hah ! Timmar senare och ex antal bubblor på golvet var det dags att sova och där var den dagen slut . Pjuuh !

Igår vaknade man ju upp där man hade somnat kvällen innan , dvs hos familjen Jakobsson :D Aalltid lika askuul ! Emil hade ju gått ut för att tvätta bilarna så då var det ju bara att passa på . Vi tog och tvättade av den lilla gröna . Emil höll i avfettningen , jag styrde högtrycken och Lisa & Carro höll i svamparna . Snäll som Emil är dammsugade han även bilen OCH fyllde på spolarvätska . Thank you !
  Sen inträffade dagens höjdpunkt . Jag fick åka i " lilla coopern "  och till och med köra hem från OK :D En aning svårstyrd men såå rooligt ! :D
 

Just nu sitter jag hemma hos familjen Jakobsson , folketruntomkringpluggarochlärsigmassor . Himla bra .  
Man kan väl säga att det här har varit en ganska så slapp dag . Vaknade lite försent , tittade lite för länge på OC och så var klockan lite väl mycke för att ha gjort lite väl lite . Men det är sånt som händer ibland oooh shiiit vad sköönt det är !  



       
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0