Hon gör som Hon vill , och det blir som Hon vill !

Vad skönt man har sovit inatt ! Somnade till OC och det var så himla bra . . Väckningen var dock värre :O |ohanna kommer instörtandes i rummet och tänder lampan ( i taket och man dör nästan av ljuset ) och klockan är runt 07,02 .
"Friiida ! Kolla här då , en hel sida i NT från igår , och en stooor bild på Carro !"
Man får tidningen uppkörd vid näsan och lyckokänslan från igår är plötsligt tillbaka , pang bara ! |ohanna , Louise & jag tränger ihop oss i soffan för att alla ska kunna se och läsa samtidigt , kollar även in bilderna som man lyckats ta med mobilen . Då kommer en annan känsla , julmys ! Det kändes nästan lite som luciamorgonen , alla är uppe och har intagit en plats i soffan för att kolla in luciatåget . Man sitter där och myser fast man absolut inte har tid . Skolan väntar ju . . Tänk i år , jag har ingen skola att gå till . Det innebär att jag måste kolla på hela programmet , hmm .. ?
  Igår kändes det som om man befanns sig i ett lyckorus , okej förutom när vi hade liiite bråttom att hämta upp en del av "modellerna" där på morgonkvisten . Det är ju såå härligt att dom har spridit ut sig över Norrköping . Den ena i Skarphagen och den andra i Kvarnberget . Och så lilla LisaFisaJ som smart nog har placerat sig mellan destinationerna . Då var man väl lite småstressad men jag undrar egentligen varför ? Vi hann ju och hade dessutom några sekunder till godo
  Klockan 07,59 droppade vi dom dramatiska ,  Astrid & Gunnar , på Make Up Store . Sedan snabbt till Fotofabriken där |ohanna väntar med spray , vax och hårblåsar i högsta hugg . När vi några minuter innan suttit och pratat i bilen är vi alla rädda för att |ohanna ska pracka på någon av oss "ickefrisörer" hårblåsar för att torka LisaFisaJ´s hår . Jag låg i riskzonen , väldigt högt upp dessvärre och vad händer . . man hinner knappt innanför dörren " Friida , se till att Lisas hår blir torrt " Yeees tänkte jag , vad jätteroligt . . Som tur var fick jag uppbackning av Henko som var pigg på att blåsa . hah !
  Oookej , 08,45 . . Vi tar bilen till M.U.S för att hämta upp Astrid & Gunnar och för att släppa av "stjärn-trion" LisaFisaJ , Henko & Wallen . Dom var för övrigt vääldigt sportiga . Vi fick dock ett vääldigt liiitet problem . . Vi kom inte in i Domino . Allting är ju stängt . Vad dyker upp då om inte en frisör från modeklipparna . Vi drog en liten historia och fick komma in under gallret :D hahahaa ! Rusningen till M.U.S var från våran sida väldigt hög , annars var det inte fullproppat precis och när vi springer in i butiken blev man bemött av lysande ögon och lååånga ögonfransar ! Det var nästan så man ville springa åt andra hållet . . Men sååå grymma Stenisarna hade blivit . Totaly annorlunda och det vara bara såååå bra . Efter en liten närmre titt så var vi tvugna att återvända till bossen så att inte hon skulle bli ännu mera nervös . "Stjärn-trion" var kvar och Stenisarna var nu på väg till målet . .
  När vi kom till fotofabriken så hade även de andra modellerna arrivat :D Nu var det vi alla väntat på under en lång tid här . Plåtningen . Carrobarroline Stonemountain var först ut och det var hon som skulle lägga ribban . Det tog inte lång stund förrän den var hissad så pass högt upp att ingen av oss nådde den , inte ens på tå ! Det var även under den här tiden som NT smög omkring och ställde frågor och fotade . Ca 100 kort senare var Stonemountain ute ur bilden för att lämna plats åt Steny , men det tog inte många sekunder innan hon hade lyckats ta sig in igen ! hahaa ! Fotografering ihop fick ju inte glömmas . Det var så himla sjukt bra men vad händer mitt upp i alltihop ? LisaFisaJ ringer och säger att "stjärn-trion" redan är färdiga på M.U.S . |ohanna fick skruva upp speeden ännu en nivå för att hinna klart med den romantiska trion som nu skulle till dit . Locka klart Mathilda , som en timme senare skulle visa sig se ut som en docka !
  Gasen i botten och modellerna i bilen var changade enligt planerna . Åter till fotofabriken där det nu var "stjärnskotten" som skulle blixtas . Under den fotograferingen var "stjärnorna" påväg upp i skyn , dom fick göra coola hopp och även låtsas att dom låg och tittade på stjärnorna . 
  Dagen rullade på , fram och tillbaka mellan M.U.S och fotofabriken , en snabbtitt på resterande fotograferingar och allting var så himla asbra och jag är sååå glad för |ohannas skull . När hon berättade om sin projektidé tänkte jag : oookeej , eeehh . Lasse , kollar du oasen där borta  !
  Men nu har hon åter igen visat vad hon kan .  Jag vet ingen som vill så mycket så att allt hon vill blir som hon vill !  Det har till och med gått så långt nu att jag ska sluta förvånas över hennes tankar och idéer och istället bara kolla in resultatet . Hon gör verkligen som hon vill !

Klockan blev 15,20 och Steny har skrivit teoriprov . Man är ju nyfiken på om resultatet blev rött eller grönt och det slutar med att vi ska komma över någon timme för att "trösta" den lilla hårt sminkade Gunnar . Stackarn . Men det där med tröstningen fick allt Astrid ta på sig , hon fick ställa upp för laget för LisaFisaJ & jag var ju trötta , så vi intog en skön del av sängen för att sedan slumra in ett par minuter . Även den här gången väcks man av |ohanna som är klar på fotofabriken och vill hämtas NU ! Jag var dock inte lika pigg på att komma NU så efter en kvart ringde den ilskna systern , fick prata med Sid för att bli ännu mera arg , jag fick ta över luren och hon sa vad hon ville och slängde på luren . Masa sig upp ur sängen för att springa hem , LisaFisaJ tar på sig ansvaret att springa upp i lägenheten och hämta bilnyckeln , Astrid och jag njuter av att LisaFisaJ fick springa alla 7 trappor upp innan vi kommer på att vi också mååste ta dom 7 trapporna . Allt var LisaFisas fel eftersom hon pratade med Wallen i telefon så hon var omöjlig att få tag på . Dessutom möter vi LisaFisaJ i trapporna med FEL nycklar ! Kaos !

Kvällen spenderas hos Familjen Jakobsson , alltid lika trevligt . Vi äter mat och tittar på en jättebra film . Tur att man redan sett den alldeles för många gånger så man kunde inta
"vila-ögonen-positionen". Kvällen avslutades nere hos Per i källaren , spelade lite pingis , trixa lite med bollen (!) och LisaFisaJ blev ootrooligt söt i alla möjliga masker . Eftersom klockan går fort när man har roligt var det dags att åka hem . Gasen i botten till Kvarberget där Henko lämnade truppen för att sedan släppa av Wallen i Skarphagen . |ohanna och jag satteosstillrätta för att rikta in oss på våran slutdestination , landet ! Och här är vi nu . .


                        
                       


         image55



                                                             var bara tvungen :D

Kommentarer
Postat av: LisaFisaJ

Jaa du Frittifrittelyluu, va ska jag säga? underbart bra och lång blogg. Jag känner att vilken kul dag gårdagen var, och vilket underbart gäng. Håller verkligen me om det där om Plutten, hon gör allt hon vill, o hon lyckas! förutom med det här me våran träning men jag är inte så säker på att hon verkligen vill det :P haha. Aja, vi kommer få en likaunderbarthärlig dag imorn är jag säker på! TACK allihopa ännu en gång! :D

2007-11-15 @ 23:02:06
Postat av: astrid sten

tack frida för ett mycket intressant & bra blogg inlägg! trevligt :D du & din syster är bara för bra! hihi!

2007-11-16 @ 10:50:19
URL: http://carolinepernilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0