första inlägget .



   2:a januari - bara 21 dagar kvar . . . 



Det blev inte riktigt som planerat , men när har något som man planerat blivit som det skulle ? ;)
Är alltid bättre att ha allt ,  O - planerat  ! Det är mer min grej . Jag hade roligt - väldigt kul !


 |ensa och jag sitter och tittar på Casino Royal - eller , jag är inte så inne i filmen - men det är han . Såg däremot en bra film för en stund sen , Enough . Den var ganska gripande , en film i min smak . Ska snart lägga mig för att sussa , och då finns det bara ett alternativ på menyn - O.C. - fjärde säsongen . Det är liksom det som rullar fram till 9 - 10 januari , då One Tree Hill - säsong fyra , även läggs till i menyn . Sen får jag ramla tillbaka på Sex and the City , har ju än sålänge bara hunnit se cirkus tio avsnitt . Men nog om sånt som kan spelas i dvd:n .

  Jag lyckades träffa Millan♥ (påsjälvastenyårsafton) , även att jag inte hade ringt . Hon var / är arg men det märktes inte , speciellt inte efter 12 - slaget då drinkar och annat flödat i alla möjliga färger och former , in i munnen och ner i magen - där det förhoppningsvis även stannat efter att jag sagt godnatt . Det var i vilket fall som helst väldigt kul , att se henne . Både i form av att träffas och sedan , jaa . . hahahaa ! 

  Maten hemma hos Stonemountain yester-yesterday var uunderbart god !
Och sällskapet uunderbart trevligt , innehåll :
       |ohanna
, Sanna and ↑! hah !
Vi lyckades hinna med att spela mitt  favvospel , barn - geni ! Det är ju bara så rooligt , trots att jag bara är såå bäst så kom jag bara tvåa ? :O  Jag tror att |ohanna gjort en fuling och övat in alla frågor - som någon sorts hämnd på något som jag aldrig gjort ! Det ska hon få faan för , hon kan vara så säker .)

  Imorrn ska jag ta hand om Tintin & Smilla . Vi ska gå till apoteket och köpa blöjor - till deras dockor , åka pulka - om snön ligger kvar , vilket inte låter så troligt för jag hör droppandet utanför . Sedan ska vi även hinna med massa lekande , det är ganska stora odds på att det kommer att byggas en koja , i soffan . Vi ska säkert även hinna med att plocka undan på deras rum där det knappt går att vistas p.g.a. alla leksaker och för att inte glömma , leta upp några änder som vill ha bröd . 
  Sen ska jag även hinna med Madde & Emy , det var inte igår . Ska bli roligt att prata lite och förhoppningsvis göra något roligt ! 

Men nu är det dags att borsta tänderna , krypa ner under täcket , rulla igång O.C. för att sedan låta John Blund göra resten - och vakna imorrn bitti av att jag somnat ifrån O.C. så det fortfarande rullar .
 
  Goodnight , sleep tight ♥





 


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad önskar du dig till den 23e då?!

2008-01-03 @ 18:36:45
Postat av: Frida

hahahaa ! jag har ingen aning ?

2008-01-05 @ 15:06:46
URL: http://hellstromfrida.blogg.se
Postat av: johanna

sorry, men jag fortsätter imorgon :P Lite coolt iaf hahaha, NOT. puss&godnatt!

2008-01-13 @ 23:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0