Liisis



Hahahahaaa ! Jag pratade nyss med Liisis på msn , sen ringer hon :D Och jag blev så himla jätte glad ! Hon pratar såå himla mycket och så jättefort så man måste koncentrera sig ordentligt kan jag l00va !

   Nu är jag jätteglaaad ! <3

Jag önskar jag kunde . . .

  

  . . . men jag vill inte !

I fredags hade Bea inflyttningsfest , såå roligt ! Det var länge sen jag träffade henne :S
Hon bor jättefint , ihop med Maria . Så himla fort tiden går ! Det var inte länge sen vi hängde på våra " moppar " , åkte runt överallt och hade askul ! Tvättade skönheterna för att sedan ge oss ut i leran igen :D hahaa ! Eller när vi tog en tur i snöovädret , isgata + nyfallen snö = ramla ! hah ! 

Vi lyckades även titta igenom heela vänner boxen med alla avsnitt som finns ! Och det gick ganska fort , tyvärr :P  


                                                                          

Snö

  Idag vaknade jag av ett glatt sms , hälsningen kom ändå från Thailand :D Olle skrev att han precis hade badat och hur skönt lät inte det ?
  Men vi gör en kontring från Sverige ! Här är det faktiskt snö , yeees ! När jag drog upp rullgardinen var det alldeles vitt ute och stora snöflingor föll ner på backen . Nu hoppas jag bara på att det ska bli riktigt kallt så isen lägger sig på dammarna , vilket skulle innebära att man slapp åka till stan för att åka skridskor !

  Igår fyllde Smilla 3 år så det var barnkalas i Söderköping . Många paket , barbietårta , ballonger - överallt , heliumballonger i taket , snö utanför , raketer vid kanalen och massor med barn !

  Nu är det inte långt kvar av året - Gott Nytt År !


julafton - i vanlig ordning

  Nu är den Ääntligen här , julaftonen ! Tänk att om bara 22 timmar & 45 minuter så är den över ?
När man var liten tog det så himla lång tid . .
  . .  först fick man vänta i flera lååånga dagar innan julafton kom , sen var det väntan på att all släkt skulle dyka upp , maten - och man var tvungen att sitta kvar såå länge för man skulle äta såå mycket , och hur länge skulle det egentligen dröja innan den där Kalle Anka visade sig i rutan ?

  Inte nog med det , efter Kalle tog det även alldeles för låång tid innan HAN kom , Tomten ! Man var ju såå himla pirrig i hela kroppen och ingen vågade öppna dörren , alla barnen trängdes under bordet . Helst skulle man blunda också , men alla smygkikade med ena ögat . Men han var ju väldigt snäll , tomten . Ibland hade han lånat vantar av farmor , märkta : Siv Hellström , hahahaaa !
  Och hur låång tid tog det inte innan man fick första paketet ? Men sen gick det minsann fort , av med pappret , tacka , ta emot nästa paket , och sedan samma procedur om och om igen :D


  En jul var vi hemma hos mormor & morfar , det året hade vi tydligen varit extra snälla för det kom två tomtar ! Den sista hade dock druckit för mycket av den "icke-alkoholfria-glöggen" . hah ! Så det kan bli :D

  Idag har vi hunnit med ganska mycket :)
En trevlig frukost med alla.barnen.hemma - till mammas stora glädje , men sedan splittrades vi . |ohanna och jag lyckades hinna med liite kortspel innan vi skulle åka in till staden , jag lyckades som vanligt vinna i stort sett heeela tiden .)
  Vi köpte paket till mamma från pappa , som helst håller sig undan vad gäller att över huvud taget vistas på stan , sen fikade vi hemma hos Familjen J - vars hus jag ska ta hand om när dom överger Sverige i 16 dagar för att landa på en strand i Thailand . Sen hann vi även med en snabbvisit hos Carrobarroline för den nu mer årliga julkramen , innan det var dags att köra in i tvätthallen.OKQ8.hageby. för att tvätta mammas bil som numera har tagit tillbaka sin normala färg , dvs svart . När vi kom hem hade |ensa lyckats smita hem till mormor & morfar för att "tittapåfotboll" -och därmed slippa hjälpa till i julstöket ! Det kommer han få faan för ;) Men i vilket fall som helst så var jag och systra mi oerhört  duktiga , städade heela huset såå fint . Jag styrde snabeldraken och hon golvmoppen . Jag har även hunnit med att göra knäck , lyckades dock inte såå bra första gången så det resulterade i bränd-knäck-doft i större delen av huset , men andra gången blev det superänt ! :D Very god och very seg , som det ska vara ! Vi hann även med lite mer kortspelande och skinkmackor :D Jag vann , i båda grenarna . Jag lyckades vinna flest gånger och äta flest mackor , som tur var var inte pappa med i "tävlingen" . . . 

   Idag , när klockan har blivit så mycket så affären är öppen ska jag köpa mig en trisslott - 3:e gången gilt . Ingen vinst den 22:a , ingen vinst den 23:e , vinst den 24:e :D hah ! Man kan ju alltid hoppas !

  Nu blir det sängen , rena lakan , rent överallt , antagligen kallt eftersom jag visst råkat lämnat vädringsluckan öppen kom jag just på , och sen . .
  . .   O.C  . .

Godnight and Merry Christmas Friends ! <3



think - feel - drive


  Det var så himla roligt ! Blir glad av att bara tänka på det :D Jag ångrar att jag inte har följt idol , för det är ju faktiskt ganska bra .
Vi lyckades i allafall hålla tidsplanen , till en början . . Jag , Emil , Olle & |ens sätter oss tillrätta i " den lilla gröna " - med hårda säten . Godis finns , lakrits - K:n och bra musik , det kunde inte bli bättre .
   Vi lyckas åka HEELA 2 - 3 mil innan det händer . |ens nyser och det börjar droppa - rinna - forsa blod , näsblod . Emil letar efter papper , oooh heeerrreguud , inget papper ! Inga servetter . . Dock en vante som han fick trycka upp i näsan så gott det gick . hah ! Stannade på närmaste mack vilket blev Statoil , i Stavsjö . In på toaletten , bloda ner handfatet så mycket som möjligt och sedan trycka upp papper i nosen . Vi hade tappat 5 - 6 minuter . Subarun och Volvon hade nu lagt sig flera mil framför oss . Men nu var vi åter på banan . Hann åka ett par mil till innan nästa stopp skulle ske . Kisspaus - nyköpingsbro , skyldig : mamma . Vädret var ju inte det bästa heller , det regnade och mina torkarblad ville inte vara med längre så dom fick vila . Köpte ett par nya och dom var riktigt duktiga . Vi såg vägen igen och kunde trycka plattan i golvet .

  Två timmar efter att vi startat bilarna hemma hos Familjen J var vi nu vid vårt första mål , klockan har passerat 5 , vi var på hotellet ! Väskor skulle bäras in på rummen , rum fattades , det blev trångt , rum återfanns , smink på , byta rum , välja vilken maträtt man ville inta i munnen , ner i restaurangen , äta mat och dricka vatten , åka tvärbanan till Globen , hitta rätt ingång , 4 , toaletterna , vart skulle vi ? , försvunna föräldrar som redan hittat sina platser , förvirrade , tillslut på rätt stol , vinka till Lisa , |ohanna & Louise som satt ett par rader framför , titta igenom idol - bladet för att tillslut njuta av kvällen vi hade framför oss !

  Gamla idoler överallt , några på scenen andra i raderna framför . Man hörde skön sång , såg roliga människor och tillslut vad vi alla har väntat på . . .
. . Louise kommer till Emil , räcker över ett idol - blad och säger : Varsågod Emil ! Till dig från Jihde ;) hahahaa ! Hur glad blev inte Emil ? !
  Till Emil - och sen autografen :P 

Klockan blir 8 , sändningen sätter igång och jublet stiger inne i golfbollen . Allt , alla är på topp ! Och flicksen framför står upp så ingen ser något :D hah ! Det är härligt att känna livestämningen . 
  Efter ex antal minuter står dom där , Marie och A-amanda , wuuuhuu !

Reklamavbrott på tv , framträdande för oss av Andreas , Daniel & Mattias .
Thiiis iiis iiit , Ooooh !
Allting var kanon och vilken stämning . Toppbra ! :D 
  Om man lyssnade på jublet så hördes en stor skillnad beroende på vem som stod på scenen .  A - amanda hade flest fans i golfbollen och jag var heeeelt säker på att den hesa , sköna rösten skulle ta hem segern , men så fel man kan ha .  Och vilken tur att Marie vann , hon har ju trots allt den bästa sångrösten , men A - amanda är en större artist , tycker jag . Jag hejade på A - amanda !
  Bakom oss satt ett antal flicks i 15 - årsåldern . Dom skrek sig heesa när A - amanda var på scenen , eller när hennes namn nämndes . Dom hade A - amandatröjor och röda blinkers , vilket betydde , A - amanda . Det var så tydligt vem som var bäst , enligt dom . Sen händer det roligaste . Marie vinner - flicks i 15 - årsåldern skriker mer än dom gjort under heeela kvällen - är suuperglada över att Marie vunnit och börjar tillslut gråta när dom inser vem som egentligen hade vunnit ! Hahahaaa ! Inte A - amanda inte !

Sändningen är slut , folket försvinner , vi sitter kvar , pratar och har allmänt jättetrevligt . Tillslut inser även vi att vi måste lämna golfbollen , trots att det tar emot . Ut i kylan bara , regnet hade inte avtagit , tyvärr . Mot någon pub som inte fanns , tillbaka mot tvärbanan som skulle ta oss till hotellet , byta blöta kläder mot torra och sen sätta sig för att avnjuta en härlig , trevlig kväll med Familjen H och Familjen J .  

  Lördagen tillbringades till större delen i Stockholm , senare på kvällen hos Familjen J .

Idag har jag varit hos mormor & morfar och stäädat för imorrn ska dom ha nobelfest och vem är bjuden ? Jag - som servitris / diskplockare . Riktigt roligt :D hahaa !
  Nu ska jag se på Babel och hoppas att den är bra .

Sthlm-Idolfinal-Hotellfrukost



  Idag bär det av till Stockholm igen , ska titta på Idol - finalen med familjen Jakobsson :D
Och det bästa med allt är hotellfrukosten som vi kommer att inta imorgon bitti . Vi lämnar Norrköping klockan 15.00 för att hinna upp i tid så vi hinner checka in och äta mat innan själva händelsen . Jag kommer att befinna mig i den lilla gröna på vägen upp tillsammans med Emil & Olle och hur trevligt kommer inte det bli ? Bra sällskap , en påse godis , bra musik och färden är räddad :D Det kommer att bli en rolig helg .

RSS 2.0