en lillebror är alltid bra att ha .

  08.12 ringer telefonen , kära lillebror |ens som ringer . Han undrade bara om jag skulle åka iväg någonstanns idag , för i sådana fall skulle jag köra försiktigt så ingenting hände , för det var vääldigt halt på vägen . Hur söt är inte han som ringer och säger det ? - Hej Frida , det är |ens . Sov du ? Förlåt , det var inte meningen att väcka dig . . Ibland är han bara för gullig <3

  Kändes i allafall vääldigt skönt att han väckte mig f ör det är ju inte varje dag man går upp när klockan slagit 08.00 . Jag var himla glad OCH pigg , åt frukost och i brist på annat (allting var ju redan städat) tänkte jag se på en film . Det värsta med film är att ögonlocken blir såå ootroligt tunga efter en kvart . . . Detta hände även idag .
  När jag återigen lyckats öppna ögonen hade klockan redan hunnit bli 11, 47 och när jag såg det blev jag lite smått deprimerad så jag somnade om . Vaknade nyss . Det känns lite småtråkigt måste jag säga . Dagen som började såå bra , och tidigt !

  Även idag ska jag nog lyckas pallra mig in till stan för att träffa flickorna , det är ju aalltid roligt :D  Och imorrn bär det av till Stockholm . . Varför ville jag följa med på Horse Show ? Just showen är ju inte jätterolig , hade man varit intresserad av hästar så kanske . . . men nu . Men får ju umgås en hel del med mormor & morfar och det är ju mysigt . Och hotellfrukost är ju gott såå . . Så får man ju förhoppningsvis inhandla något också , det är ju inte heelt ovanligt i det sällskapet :) 

  Nu , duschen !

 

-


Jag orkar inte , men jag gör det för din skull ;)  Men då förväntar jag mig ett inlägg från din sida inom kort !

Två timmar kvar sen smäller det , hockey :D Hur kul är inte det ? Med Sanna - Ooh wisst och Carrobarroline . Vi räknar ju med vinst för det är det ända rätta . . Det är ju absolut inte lika roligt att förlora , det vet ju alla . Synd att inte LisaFisaJ & |ohanna kunde följa med , men dom hade ju mycket viktigare (!) saker för sig som körkortsteori och trösta kompisar , hmm . . ? Går det verkligen före hockeyn undrar jag ? ;D

  Skriver mer efter matchen och hoppas på att det har hänt något kul som är värt att skriva om .



D K N Y

Här kommer lilla . . . (8) hahahaa , Louise ! Säg aldrig vad du tänker på ;D

Idag har jag städat hela huset och mamma sa att hon började känna igen mig igen ;D hahahaa ! Hann dock inte med mitt eget rum så det är morgondagens projekt .
  Jag har träffat min rariiing idag - Sanna ooh wisst ! Såå himla trevligt :D Vi gick en sväng på stan för att sedan inta en fönsterplats på fräcka fröken . Ääntligen fick vi äta greken igen , den är ju så himla god . Sen sprang vi över gatan för att leta efter "lakrits - napparna" och när vi skulle gå in i affären så kom en ramlande gubbe mitt i vägen , han ramlade i slowmotion mitt framför ögonen på oss . . en tant stod bredvid och skrek att vi skulle ringa ambulans och det blev värsta livet . Han ville ju bara resa på sig och gå hem . Men tanten protesterade så Sanna fick gå fram till kassan och be om hjälp . Som tur var så visste han i kassan vem gubben var så han reste bara upp honom och sen fick han gå , trots den protesterande tanten . helt konstigt ?

Vi hann även med en promenad i trevliga Smedby , det var jättekallt och isgata , synd att skrillerna låg hemma :S Vi pratade om en hel del och det är så skönt . . Eller , det är mest Sanna som pratar och det är ännu skönare , för jag gillar mera att lyssna . Och imorrn smäller det , första hockeymatchen för mig på aaaaslänge ! Hur kan det ha gått så lång tid sen sista matchen ? Det ska i alla fall bli såå himla rooligt :D Men jag längtar ännu mera till första skridskoåkningen sen förra vintern , det är ju ännu roligare ! Och tänk , nu är det inte långt kvar . . . 

Jag lyckades även köpa äpplet idag , tack mamma ! Den luktar gott :D

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på OC , Yeees !

Godnatt . 


HOMESEXPARTY =D // Made by Steny, Henky & Wally! =P

Kvällen började bra med uppladdning med mat och annat chill, sedan kom höjdpunkten! Sextanten (Chris) kom och förgyllde vår kväll med leksaker och roliga historier baserade på hennes erfarenheter. Hon var as sooft, det var nog till och med "världens sooftaste kvinna" eller hur Steny ;P

Johannas 18 års fest blev med andra ord otroligt LYCKAD! =D Grattis förresten... ;P
Eftersom vi nu bloggar i kåtaste tillståndet ;) så tänkte vi dra en liten fräckis! Hehe...


- Tre våldtäktsmän hade blivit dömda till kastrering. De stod nu nervösa utanför dörren hos " bödeln".
Den förste gick in och de andra två stod utanför och lyssnade spänt.
Det hördes ett utdraget aaaaaaaaaaajjjjjjj när kastreringen utfördes.
Det blev den andres tur och utanför stod den tredje och lyssnade. Denna gång hördes ett korthugget ajj.
Svetten började lacka på den siste mannen och han bestämde sig för att försöka förhala det hela lite.
Han småpratade med bödeln och frågade om inte det var ett väldigt tråkigt yrke.
Han fick till svar att det ibland kan vara lite enformigt men för att göra det hela lite roligare så tar jag reda på vad de haft för yrke svarade bödeln.
"???", undrade våldtäktsmannen.
"Jo", sa bödeln, "den förste var snickare, så den sågade jag av, den andre var frisör, så den klippte jag av."
Våldtäktsmannen kastade sig nu storskrattade på golvet och bödeln undrade förolämpat vad det var som var så roligt.
"Jo", svarade våldtäktsmannen mellan skrattattackerna, "jag är glassförsäljare, så min får du suga av!!!" 

















MEN... Puss o knull mitt hjärtegull, för nu tar HOMESEXPARTYT slut! Over And Out // Made By Steny, Henky & Wally...  

leva-välja-dö



" It´s not so bad , you´re only the best I ever had " är namnet på den nya skivan som verkligen är heeelt och fullt hundra . Den är nog till och med lite mer skulle jag tro ? Bra att du tog dig lite tid att fixa en ny skiva så man slipper lyssna sönder dom andra för mycket . . favoriten är ju 4:e låten än så länge ( eftersom jag inte hunnit lyssna så mycket än ) och jag tror nog att jag ger mig i den där lilla diskussionen om den finns med på en skiva eller inte . Jag börjar tro att det är hemma hos |ohanna som jag har hört den ett antal gånger .  
  Vilken tur för mig att 1940 - talets boxar som man lägger en skiva i inte ville gå ihop med det första exemplaret utan bara ville snurra på den andra skivan . Det betyder att jag fick med mig det första exemplaret i bilen PLUS en väldigt fin , hmm ? dikt , kanske man kan säga ? skriven av självaste Carrobarroline . Tack ! :D
  Trevlig pratstund där med , fick till och med höra " berättar - rösten " och det är ju alltid lika roligt ! Under det bruna och bakom det blonda döljer sig något , jag kan l00va att det är väl gömt men ibland trillar det ur , dom stunderna är riktigt intressanta . Det är då meningen-med-livet-pratet börjar och det blir aldrig tråkigt att prata om . 
Leva - Välja - Dö ?
  
 

skolan

Jag längtar tillbaka till skolan så sjuukt mycket . Så skönt att veta vad man ska göra varje dag och träffa alla roliga människor . Känna pressen från allting som man borde göra , men istället prioritera vännerna före nyheter på engelska , matteprov eller naturkunskaps - rapporter som ändå kommer att lösa sig tillslut .
  Eller varför inte göra ett mvg - arbete i psykologi B ihop med Sanna - rariiing och titta på en film som var jättedålig , för att sedan upptäcka att den var hur-bra-som-helst-bara-man-tittade-klart.
 
  Tänk att få göra om Lettland - projektet ihop med Frida , Maria , Daniela , Mija , Hanna & Fia :D Ha " fighter " om vem som ska ringa vart , vem som ska göra vad och hur mycket eller lite någon har gjort , för att sedan packa lastbilen , lämna Sverige , landa i Lettland , åka-minst-sagt-skruttig-minibuss-till-internatet , äta äcklig mat och uppleva så himla mycket känslor , lukter & människor ihop med varandra . Ta massor med kort , filma flera timmar , ha disco och nörda så mycket man bara kunde under vissa stunder . Ha allvarliga samtal om allt och inget och det bästa / värsta , göra hembesök .  jag vill göra om alltihop , NU !
 
Väl hemma igen . . Efterarbete som orsakade dålig stämning ett antal gånger men även mycket roligt . Skriva loggbok från året som gått som man " råkat " glömma göra varenda gång man hade träffats . Ha en hel del projektmöten som slutar i skratt-mycket.mat-inga.slutsatser-står.kvar.på.samma.ställe.som.innan.mötet.började-ingen.loggbok.den.gången.heller. , dom där mötena inträffade visst ett antal gånger innan Lettland också :D
  Och efter ett år fick man betyget och hela projektet var slut .

  Var det inte roligt dom där eftermiddagarna i skolan som ingen orkade med .
Alla utrymde klassrummet för att " studera-i-korridoren " och hur mycket lärde man sig inte utav det ?
  Adam som kom försent till engelska-lektionen för att han glömt ställa om klockan , Emy & Sandra som klippte Eka´s hår med en vanlig stor papperssax så att ända utvägen blev att snagga av allt det lilla som fanns kvar , Maddes "va ?" , alla sjuka saker som bruna skelett , skrämma-fel-person-på-toaletten , luciatåg , avsvimmade-personer-p.g.a-sprutor och allt annat .               Jag vill verkligen tillbaka !

       

       
 
       

     

   


                                                                      

fredag - lördag - söndag


Ännu en helg har passerat och jag har fortfarande bara roligt . . .
 
  I fredags åkte vi till kunskap för att hämta Steny , tejpa in ansiktet i silvertejp , sätta på hörselskydd och skidglasögon och sedan åka vidare till tropikariet . Det roliga var ju att lilla Stenyponken trodde att vi skulle gå på stan och köpa ett par skor till honom som han hade tittat ut , för att sedan sätta oss tillrätta i biosalongen och kolla in en bra film och sen till sist äta god mat . Men tji fick han :D 
  Väl framme vid tropikariet började spänningen stiga . Det var nu dags att ta av honom silvertejpen och det andra . Han såg liite blek ut när han väl fått av sig allt och killen som höll i allt frågade om han visste vad han skulle få göra . Svaret blev snabbt : simma med hajar , och han berättade att han absolut inte tänkte ta i någon spindel . Men det visade sig ju att han visst skulle få göra båda sakerna . Första stationen var att hitta lappen som låg inne bland skorpionerna och huden hade väl inte riktigt fått tillbaka sin normala färg än ;) Men han " övervann sin rädsla " och macho - sidan kom fram , vi var ju trots allt väldigt många som stod där och tittade på och det hade ju varit lite väl mesigt att ge upp på första stationen . hahaa ! Han klarade både att ta lappen och att svara rätt på frågan , bra gjort !
  På andra stationen skulle han leta efter lappen som fanns någonstans i något hörn i någon av de tre burkarna som stod där , innehåll : fågelspindlar , en i varje burk .
  Station tre innehöll krokodiler , Mohammed låg där på berget och såg väl inte jättepigg ut men vi kunde ju alltid hoppas på en rörelse nu när lilla Tarzan skulle in och leka i en bur . Steny fick byta om och kom ut i baddräkt , vääldigt snyggt ! hahaa ! När han var mitt ute i " floden " släpptes buren ner i vattnet och Steny hängde väl mer eller mindre i överkant på buren :D En rolig syn för oss andra men mindre roligt att krokodilsen låg heeelt stilla under heela tiden .
  Råttsnokarna hade huvudrollerna på 4:e stationen och den ena ville väldigt gärna leka med Steny . Lappen han letade efter fanns dock inte där man trodde utan den hade jag i handen . Men innan han fick den var han tvungen att ställa upp på lite snygga bilder med en av ormarna runt halsen .
   Station fem : han skulle köra ner händerna i ett hål , han såg inte vad som fanns i men det gjorde vi :D Kackerlackor och några knapriga maskar . Det hela slutade med att han fick käka upp en mask , ganska så jätteäckligt :S
  Nu var det dags att simma med hajarna . Som tur var blev det inte så dramatiskt . Han simmade ner i en bur för att hämta upp ett antal stenar och hajarna var inte ett dugg intresserade av honom , inte ens av tårna som stack ut ur buren . Efter detta var tropikarietbesöket över och vi åkte hem till LisaFisaJ för att äta mat och ha trevligt .
  Vi tänkte att det skulle vara lite spännande med en skräckfilm , synd bara att man tydligen måste göra aaaalltiiing själv för att det ska bli bra ;) hahaaa ! Stonemountain , Wally och Olle var i allafall totaltsämstpåatthittaenläskigfilm. Resultatet blev en film som innehöll sprutande blod och skrik , och hur läskigt är det på en skala ? Men kvällen var ju inte över än . . .
  . . . för vem var inte sugen på ett bubbelbad ? Wally och Dennis tryckte ner sig i familjen Jakobssons bubbel på övervåningen och efter en stund ville ju även Carrobarroline bada så hon tog sats och dök ner där bland bubblorna . hah ! Timmar senare och ex antal bubblor på golvet var det dags att sova och där var den dagen slut . Pjuuh !

Igår vaknade man ju upp där man hade somnat kvällen innan , dvs hos familjen Jakobsson :D Aalltid lika askuul ! Emil hade ju gått ut för att tvätta bilarna så då var det ju bara att passa på . Vi tog och tvättade av den lilla gröna . Emil höll i avfettningen , jag styrde högtrycken och Lisa & Carro höll i svamparna . Snäll som Emil är dammsugade han även bilen OCH fyllde på spolarvätska . Thank you !
  Sen inträffade dagens höjdpunkt . Jag fick åka i " lilla coopern "  och till och med köra hem från OK :D En aning svårstyrd men såå rooligt ! :D
 

Just nu sitter jag hemma hos familjen Jakobsson , folketruntomkringpluggarochlärsigmassor . Himla bra .  
Man kan väl säga att det här har varit en ganska så slapp dag . Vaknade lite försent , tittade lite för länge på OC och så var klockan lite väl mycke för att ha gjort lite väl lite . Men det är sånt som händer ibland oooh shiiit vad sköönt det är !  



       
     

Hon gör som Hon vill , och det blir som Hon vill !

Vad skönt man har sovit inatt ! Somnade till OC och det var så himla bra . . Väckningen var dock värre :O |ohanna kommer instörtandes i rummet och tänder lampan ( i taket och man dör nästan av ljuset ) och klockan är runt 07,02 .
"Friiida ! Kolla här då , en hel sida i NT från igår , och en stooor bild på Carro !"
Man får tidningen uppkörd vid näsan och lyckokänslan från igår är plötsligt tillbaka , pang bara ! |ohanna , Louise & jag tränger ihop oss i soffan för att alla ska kunna se och läsa samtidigt , kollar även in bilderna som man lyckats ta med mobilen . Då kommer en annan känsla , julmys ! Det kändes nästan lite som luciamorgonen , alla är uppe och har intagit en plats i soffan för att kolla in luciatåget . Man sitter där och myser fast man absolut inte har tid . Skolan väntar ju . . Tänk i år , jag har ingen skola att gå till . Det innebär att jag måste kolla på hela programmet , hmm .. ?
  Igår kändes det som om man befanns sig i ett lyckorus , okej förutom när vi hade liiite bråttom att hämta upp en del av "modellerna" där på morgonkvisten . Det är ju såå härligt att dom har spridit ut sig över Norrköping . Den ena i Skarphagen och den andra i Kvarnberget . Och så lilla LisaFisaJ som smart nog har placerat sig mellan destinationerna . Då var man väl lite småstressad men jag undrar egentligen varför ? Vi hann ju och hade dessutom några sekunder till godo
  Klockan 07,59 droppade vi dom dramatiska ,  Astrid & Gunnar , på Make Up Store . Sedan snabbt till Fotofabriken där |ohanna väntar med spray , vax och hårblåsar i högsta hugg . När vi några minuter innan suttit och pratat i bilen är vi alla rädda för att |ohanna ska pracka på någon av oss "ickefrisörer" hårblåsar för att torka LisaFisaJ´s hår . Jag låg i riskzonen , väldigt högt upp dessvärre och vad händer . . man hinner knappt innanför dörren " Friida , se till att Lisas hår blir torrt " Yeees tänkte jag , vad jätteroligt . . Som tur var fick jag uppbackning av Henko som var pigg på att blåsa . hah !
  Oookej , 08,45 . . Vi tar bilen till M.U.S för att hämta upp Astrid & Gunnar och för att släppa av "stjärn-trion" LisaFisaJ , Henko & Wallen . Dom var för övrigt vääldigt sportiga . Vi fick dock ett vääldigt liiitet problem . . Vi kom inte in i Domino . Allting är ju stängt . Vad dyker upp då om inte en frisör från modeklipparna . Vi drog en liten historia och fick komma in under gallret :D hahahaa ! Rusningen till M.U.S var från våran sida väldigt hög , annars var det inte fullproppat precis och när vi springer in i butiken blev man bemött av lysande ögon och lååånga ögonfransar ! Det var nästan så man ville springa åt andra hållet . . Men sååå grymma Stenisarna hade blivit . Totaly annorlunda och det vara bara såååå bra . Efter en liten närmre titt så var vi tvugna att återvända till bossen så att inte hon skulle bli ännu mera nervös . "Stjärn-trion" var kvar och Stenisarna var nu på väg till målet . .
  När vi kom till fotofabriken så hade även de andra modellerna arrivat :D Nu var det vi alla väntat på under en lång tid här . Plåtningen . Carrobarroline Stonemountain var först ut och det var hon som skulle lägga ribban . Det tog inte lång stund förrän den var hissad så pass högt upp att ingen av oss nådde den , inte ens på tå ! Det var även under den här tiden som NT smög omkring och ställde frågor och fotade . Ca 100 kort senare var Stonemountain ute ur bilden för att lämna plats åt Steny , men det tog inte många sekunder innan hon hade lyckats ta sig in igen ! hahaa ! Fotografering ihop fick ju inte glömmas . Det var så himla sjukt bra men vad händer mitt upp i alltihop ? LisaFisaJ ringer och säger att "stjärn-trion" redan är färdiga på M.U.S . |ohanna fick skruva upp speeden ännu en nivå för att hinna klart med den romantiska trion som nu skulle till dit . Locka klart Mathilda , som en timme senare skulle visa sig se ut som en docka !
  Gasen i botten och modellerna i bilen var changade enligt planerna . Åter till fotofabriken där det nu var "stjärnskotten" som skulle blixtas . Under den fotograferingen var "stjärnorna" påväg upp i skyn , dom fick göra coola hopp och även låtsas att dom låg och tittade på stjärnorna . 
  Dagen rullade på , fram och tillbaka mellan M.U.S och fotofabriken , en snabbtitt på resterande fotograferingar och allting var så himla asbra och jag är sååå glad för |ohannas skull . När hon berättade om sin projektidé tänkte jag : oookeej , eeehh . Lasse , kollar du oasen där borta  !
  Men nu har hon åter igen visat vad hon kan .  Jag vet ingen som vill så mycket så att allt hon vill blir som hon vill !  Det har till och med gått så långt nu att jag ska sluta förvånas över hennes tankar och idéer och istället bara kolla in resultatet . Hon gör verkligen som hon vill !

Klockan blev 15,20 och Steny har skrivit teoriprov . Man är ju nyfiken på om resultatet blev rött eller grönt och det slutar med att vi ska komma över någon timme för att "trösta" den lilla hårt sminkade Gunnar . Stackarn . Men det där med tröstningen fick allt Astrid ta på sig , hon fick ställa upp för laget för LisaFisaJ & jag var ju trötta , så vi intog en skön del av sängen för att sedan slumra in ett par minuter . Även den här gången väcks man av |ohanna som är klar på fotofabriken och vill hämtas NU ! Jag var dock inte lika pigg på att komma NU så efter en kvart ringde den ilskna systern , fick prata med Sid för att bli ännu mera arg , jag fick ta över luren och hon sa vad hon ville och slängde på luren . Masa sig upp ur sängen för att springa hem , LisaFisaJ tar på sig ansvaret att springa upp i lägenheten och hämta bilnyckeln , Astrid och jag njuter av att LisaFisaJ fick springa alla 7 trappor upp innan vi kommer på att vi också mååste ta dom 7 trapporna . Allt var LisaFisas fel eftersom hon pratade med Wallen i telefon så hon var omöjlig att få tag på . Dessutom möter vi LisaFisaJ i trapporna med FEL nycklar ! Kaos !

Kvällen spenderas hos Familjen Jakobsson , alltid lika trevligt . Vi äter mat och tittar på en jättebra film . Tur att man redan sett den alldeles för många gånger så man kunde inta
"vila-ögonen-positionen". Kvällen avslutades nere hos Per i källaren , spelade lite pingis , trixa lite med bollen (!) och LisaFisaJ blev ootrooligt söt i alla möjliga masker . Eftersom klockan går fort när man har roligt var det dags att åka hem . Gasen i botten till Kvarberget där Henko lämnade truppen för att sedan släppa av Wallen i Skarphagen . |ohanna och jag satteosstillrätta för att rikta in oss på våran slutdestination , landet ! Och här är vi nu . .


                        
                       


         image55



                                                             var bara tvungen :D

Oboy va gott det är med kaffe, Wally!



" Olle , hur går det med fotbollen då ? "
 - joorå , den rullar ! :D

Möte hos |ohanna . . Det gick bra och vi åt korv & drack te . Fast alla åt inte korv, förvånande nog inte LisaFisaJ. Hon tog bara en tugga på en, Fritty tog en i andra änden sen la vi tillbaka den i kastrullen, den avslutades av Steny. 
Vi vill ge en stående ovasion, eller hur de nu stavas, till Joehoe, THE KING, för att hon fört oss alla samman.
Underbart, helt fuckinglovely man! :D
Iaf, hos Joehoe satt vi som sagt och drack te osv, pratade om spöken och hade allmänt mysigt. Vissa ville se skräckfilm men va "tvugna" o plugga, vilket senare visade sig varit en lögn. Nämner inte vem det var men...(steny)
från denna person har det varit mycket lögner på senare tid, men vi försöker ta det positivt, vi tror att han ljuger för att han vill träffa en viss annan person ensam. (astrid sten)
Gulligt..? jaa visst, cutecute (: Tjuhu!
Dock kan ingen av dem passa tider... den ena tror att 3 minuter innebär ca 3 gånger 5 minuter. Den andra tror att 22.55 innebär 22.57.  Så Astrid och Gunnar, för att lära er passa tiderna. Köp en äggklocka.

Nu, över till Martin Wall, Wally or Märte som he också kallas.
Idag var han med Fritty o LisaFisaJ hemma hos LisaFisaJ, efter mötet hos Joehoe. 
Vi åt rostade mackooor, med ost och mycket smör. Wally, som inte blivit stor än drack oboy medans de andra lite mognare drack det obligatoriska kaffet med en liten skvätt mjölk. Mycket gott i de fräscha kopparna utan ear.
Vi såg på en norsk halvporr film, en sprayflaska var inblandad. Vi såg på fotbollsgalan, där programledaren hade lite väl breda axlar för den inte så välvalda klänningen. 
Hann även med att lära känna den nya kompisen, the red one, lite närmre. (mobilen)
Men, kunde Wally låsa upp knapplåsen på den supermoderna lilla röda? Oh noo!. 

Visste ni förresten att Wally aldrig haft några trollisar? Duuktiig Pojkee (: 

Och, till vårt smeknamn nu då. asso Wally det här med frön.? Gulligt men vi dricker faktiskt kaffe. 
Vi är liksom blommor, frön som grott klart, växt upp. Det är nog mer du som är ett frö, oboydrickarn. :D

Nahe, nu har våra tio minuter vi fick av makthavarn (wally) runnit ut. 
Good night, sleep tight! We will. 



Dagens: Jag trodde jag såg en ren men det var en smutsig älg.



never ending story . .

                            


                           Är det inte underbart att titta ut och se att det snöar ?


Kom just hem från en helg i stan ! Börjar bli en god vana känner jag , och sådana är ju alltid trevliga .
Var på Swea i fredags och blev fixad i håret av självaste syster|ohanna , tänk att hon hade tid till slut .)
Sen kom LisaFisaJ , Carrobarroline Stonemountain , Mathilda and Sara . Väldigt fina lockar flicks . Orkade dock inte stanna kvar så Stonemountain and I åkte till en godisaffär och köpte lite godis .
  Fredagskvällen tillbringades till största delen hemma hos |oehoe med Sanna & Stonemountain . OC och godis var temat . Very nice ! Kvällen var bra , natten var asdålig .  Rariing ! <3

Lördagen , vaknar upp av ljuva stämmor . Åker bil , droppar två flicks och åker vidare hem till Emil :D pratade lite , drack lite kaffe och hade det allmänt underbart skönt med världens bästa Emil ! Det blev ju inte sämre när Olle kom hem . Mysigt !
  Åkte och hämtade upp flicksen igen , hem till mormor & morfar för att hämta lite saker och sedan hem till familjen Jakobsson , IGEN ! jihuuu ! djupa disskusioner med LisaFisaJ och även mobilletande med gott slut .
Eftersom allas vår vän Steny fyllde myndig igår så var vi hos honom hela kvällen ! Sååå kuuul ! Är alltid lika askul och undeerbart att umgås med er alla ! Det är ju liksom roligt även när det är tråkigt . För ovanlighetens skull så åkte vi och köpte mat mitt i natten på . . just det , McDonald´s . Hah ! Aaalltid . 

Idag är det fars dag och är inte det den perfekta dagen att umgås med sin pappa för att sedan hinna med friendsen också ? Joopp . exaktly så kommer det bli . 



Never ending story . . . <3




 

Lisa - connecting people

Här sitter vi igen, försöker att förstå vad som har hänt.. lalala
nae de gör vi inte, men vi kunde gjort.

Vi har hittat en ny mobil, till LisaFisaJ, en likadan som Fritty fast en röd. Lite najs? eehtyp aa.
Men varför? joo för att LisaFisaJ's gamla fast nya är totalyfuckedup o tappar silver färgen. kul? nae.
Så eftersom den vart inlämnad 2 ggr förut så bestämde vi att nae, inte en gång till.
Vi tog saken i egna händer, kolla på alla mobilsidor som fanns o bestämmde oss.
"Jaa Lisa, det ser ut som dig" . inte bokstavligt, utan den passar LisaFisaJ, den är ju röd och hon är ju lite het. o heta saker är ju ofta röda, typ chilipeppar...

Förut "diskufera" vi "skitofrini" (schizofreni) väldigt deep, deepwater watch out for drowning! We almost drowned.
But, We're aliveee! Hello mother.
Fick vi ut not av diskusionen? mjaa, gjorde vi väl.
Det var trevligt. mycket trevligt, och gott med baguette med sallad gurka ost tomat och skinka. + kaffe with white mjölk. comfusing, ha? Taha!
Byteheway, the tetrapack on the mjölk was red, and white whit a ko on it.

And, vi höll på att dö förut, totaly, eller vi kunde ha gjort.. För en litenliten gubbe 90+ körde like a motherfuckingcrazybiatch!
ne men han körde lite dumt, vet inte ens hur, men Frittelifrittelyluu klara upp situationen galant genom att skrika "VAD GÖR DEN BIILEEEEEN!?" , stå on the broms och svänga, vi snirkla oss igenom alla bilarna (1) och klarade oss utan minsta skråma.
ja, ett plus i kanten till fritty för att vi inte dog.

Igår var det maskerad time för LisaFisaJ, Mathilda (Cheels) och Carolina.
LisaFisaJ och Mathilda var väldigt fina i sina prinsessklänningar från BR.
På torsdagen sa alla att nej det ser inte konstigt ut, alla skulle övertala LisaFisaJ men Fritty var inte så duktig då hon skratta så hon blev röd in tha fejs varje gång LisaFIsaJgjorde en låtsas entre.

         


Nu finns inte tid att skriva mer, måste fixing tha frill o grejjer, time for Party snart. 18års fest hos Steny :D Congratulations till honom by the way! Bara för att det är ju så himla trevligt att vi lärt känna varandra.  Vad hade vi gjort annars? "vi är ju verkligen som vänner" :)

Take care!

/Fritty & LisaFisaJ

Visdomsord: Tänk inte på allt som redan har hänt, se fram emot allt det roliga som kommer att bli.


Fields of Gold

happiness and joy of living , exakt så känner jag just nu !
Och alla andra dagarna dom senaste veckorna :D 
Det ska bli roligt & se hur många "avsnitt" det hinner bli . hah ! 
      
 

                   

snö-regn-blask-kallt

det är uunderbart ! jag älskar vädret :D snart är det jul !

Idag hade jag tänkt att ta en riiktig sovmorgon . Det skulle bli såå skönt . Men så hände det . . systra mi ringde . Men vad gör det liksom ? Jag kan ju sova en annan dag :D Jag gick i allafall upp och åt frukost , vääldigt gott . Sen gick jag ut för att tvätta bilen och den blev ju väldigt ren :) Men vad kallt det var :D

Pratade nyss med morfar i telefonen . Han sa att dom hade en halvmeter snö inne i stan och att han nu skulle ta på sig skidorna för en sväng i backen ;) hahaa ! Typiskt honom :D Han ringde bara för att han var orolig , hade jag vinterdäck på min bil än ? nope , det hade jag inte . Men pappa ska ju hjälpa mig , snart .

Nu ska jag duscha , hämta upp |ohanna hos tandläkaren och sen åka in till stan och fika med |ohanna , LisaFisaJ , Stonemountain , Steny & Wall :D

Hörredu , LisaFisaJ . Är jag inte bra som hittade ditt inlägg eller ? .)


Tudilu!


Mjaha, jag har ingen egen blogg.
så jag tänker; Hmm varför inte låna Fridas ett slag?
Oså svarar jag mig själv att: aa varför inte! toppenbra, verkligen.

Igår såg jag på Emil i Lönneberga med min tokiga bror Emil, thihi sammanträffande? jaa. visst.

Det var bra, men stackarsstackars Alfred som var så sjuk. Ja usch. Då tänker man ju, vilken himlans tur
att jag inte lever på den tiden, jag menar vad hade man gjort om man skar sig i fingret och inte kom till farbror doktorn för att det snöa och hästen Lukas inte kunde ta sig fram i stormen? jaa. Och jag som är så himlans klantig me.

Tack, är det enda jag kan säga.

Jaha, druckit kaffe med frittelifritty idag igen. Trevligt? Aarå!
nu sjunger hon bumbibjörnarna.
Förut hade vi en ritual på vardagsrumsgolvet. Underbart bra och givande.

Idag har jag inte åstakommit mycket mer idag än att dricka kaffe.
Skolan gav mig inget, som vanligt.
Eller jo not har jag åstakommit. Ännu ett nytt smeknamn.
Idag till Frida, istället för Fritte går hon numer under namnet Fritty
Lite likt stenmans, istället för stenta heter han numer Steny.
Ser man på , jag är ju faktiskt bra på nånting.

Jaja nu ska jag sluta med ett visdomsord.
"Man kommer aldrig först om man går i andras fotspår"

Ojaa om man tänker efter, så stämmer det ju faktiskt.

LisaFisaJ

för2:agången

Idag har jag varit och tvättat windows :D jiippie ! vad roligt det var ;P blev dock ganska så jätteglad när jag fick sms av lisafisaJ som hade det mycket tråkigare och besvärligare än jag :D skööönt ;D hah !

Nu är jag faktiskt påväg hem till familjen Jakobsson för 2:a gången den här veckan .) ganska bra gjort om jag får säga det själv :D Idag ska jag iaf ta med mig ett paket kaffe :) såå bra  !

Igår var åter en roolig dag , eller eftermiddag och kväll . Det blir aalltid såå kuul , det är ju sjuuukt !
Har äääntligen lämnat ifrån mig min HAT - mobil , bästa jag gjort på länge ;) hah ! jag gillar den verkligen inte , det bara är så :D

Usama Bin Ladin befinner sig någonstans i världen , troor man ? !
 - Men gubben . . . Hahahaaa !

Oookej , eeehh . Lasse , kollar du oasen där borta ?




Myy gardeeen !

Känner du till dem ?


Vad vet vi egentligen ?

Vi tror ofta att vi vet allt om varandra . Att vi känner till det mesta vi bör veta om de personer vi har i vår närhet , så som gamla hederliga familjemedlemmar , vänner och grannar.  Men så öppnar vi våra ögon och vi får reda på något oväntat.  Vi blir förvånade , imponerade och nyfikna på nytt. Vi ser dem i ett annat ljus , de som fanns där bredvid oss hela tiden.


Nu har jag städat rummet :D sååå himla bra ! Och musiken blir bara bättre och bättre . . .






- rysk ambassadfilt



Oookeeej , eeeeh ? Lasse , kollar du oasen där borta ?

Underbart trevlig helg ! Först slutade jag jobba , sen kalas hos farmor , duscha , åka hem till Carrobarroline och ha såå himla kuul ! Heela helgeen ! Aaaarrrå !
  Tycker dock liite synd om Martin Wall som var tvungen att sova ihop med en rysk ambassadfilt , och dom är inte & leka med kan ja l00va . Dom killar och sticks ! Fast "Steny" tyckte mycke mer synd om sig själv som fick sova i tändsticksasken ;D HAH !
  Filmen vi såg igår var riktigt bra ! Nästan så man ville skrika fast ändå inte . Kankse kunde få påhälsning av Mary Shaw och det vill man ju helst försöka undvika kan jag känna . Tycker det räcker med "mannen i svarta kappan" hahaa ! Kladdkaketävlingen blev äääntligen av och lycklig vinnare : Caroline Stonemountain !
   Är man hungrig så är man , och vad gör man inte då liksom . Vi tog en tripp till Statoil vid Sthlms rondellen vid sådär 1 - tiden inatt för att köpa något att äta ooooh yeees , salt & blandat samt brios gräddkola . Var dock inte såå sugna ändå så vi borstade tänderna och gick och la oss istället . Tryckte på pla Y , pratade en del om många olika saker , vissa roligare än andra .. och tillslut somnade man , även denna natt ;) Oookeeej , eeeh . Lasse , kollar du oasen där borta ? huur kan det vara sååå kul ? det är ju sjukt . Sjuukt kuuul ! Heeelt otrooligt .

Jag hann även titta liite på Mia & Klara , hahahaaa ! Jaa , hej . det är jag som är din farmor , Vivecka heter jag , du kan kalla mig Viveka ! hahahaaa ! Myyy Gardeeen !

Förresten blev vi väckta väääldigt härligt imorse ! Vem kommer in i rummet om inte mormor Anki :D hahaaa ! såååå himla sköön ! Innan vi åkte hann vi snacka lite om strömavbrottet som ägde rum i fredags kväll och det var ju väldigt trevligt måste jag säga :D Hon var en riktig skööning ! 

Åter till att bränna av skivorna som jag fick låna , shiiit vad bra dom är ! Somnar nästan till dom hesa rösterna och gitarrerna .   

RSS 2.0