kalas !

Sara : Jag bara slickar på matteboken så kan jag allt sen .. 

Johanna : Så du slickar på talen och sen kan du dem ?

Frida : Det är ju för att talförmågan finns i munnen !

Ungefär så lät konversationerna på kalaset som vi befann oss på igår . Arvid , den minsta kusinen i skaran fyllde 4 år och är här nu med "storförklarad" . Han hade bestämt sig för att kasta alla nappar , får väl se hur det går . . Nu ska jag ringa LisaFisaJ !

11 dagar kvar .

Nu är det inte ens 2 veckor kvar ! :D
Idag gick jag till resia för att hämta biljetten , den hade inte kommit än .. :S Men dom skulle ringa så fort den kom ! Jag var på medicinskt centrum med och tog två sprutor så att jag inte ska bli sjuk . . Det stramar i armen men det går nog snart över ! Ikväll ska vi på kalas för Arvid fyller 4 , var och köpte ett spiderman-spel åt honom förut , han är ju typ besatt av Spiderman ;)

Nu kommer Tintin & Smilla , vi ska leka och äta våfflor ! ♥

nu snö , snart sol .

Hur mycket snö är det inte i luften ? ! Hoppas inte allt har kommit för att stanna , jag vill ha sol och varmt , NU ! Inte långt kvar tills jag får det (;P) men det skulle vara skönt att gå ut och sätta sig i solen på balkongen just nu .
Jag har fått en otroligt ihärdig förkylning , den verkar i allafall ha kommit för att stanna . .

Idag , prick klockan 19.00 är det middag hos mormor & morfar . Det ska bli gott , jag börjar bli hungrig . Mormor och jag diskuterade över msn igår . Hon frågade vilken flygplats jag skulle mellanlanda på i New York , efter det skrämde hon upp mig ordentligt . Hon sa att hon hoppades på att jag skulle få stanna i samma byggnad från att jag har landat tills att jag ska lyfta igen , "en liten busstur mellan gaterna är inte alls ovanligt , det är ganska så stort" var i stort sett vad hon sa ! Ooh my ! Det ska bli så roligt att gå vilse på flygplatsen (jag kommer säkert gå vilse på Arlanda till och börja med . .)

Idag har jag legat i soffan och tittat på skärgårdsdoktorn heela dagen . Jätteskönt . Har precis duschat med så nu väntar det asjobbiga , jättetråkiga men-det-måste-göras . . platta håret !

Glad Påsk

Trinidad

Biljetten är bokad , jag åker den 6:e april ! Idag fick jag ännu mer information och även lite bilder . Nu är jag hemma hos |ohanna , vi ska snart käka köttsoppa , sen ikväll ska vi åka till kusin Sara , |ohanna ska nämligen skriva teorin imorrn i Linköping så jag ska droppa henne där tonight !
Nu till soppan . .


Totaly Happy !

Oookej , nu är det bestämt , allting är i stort sett klart och biljetten bokas imorgon . Destination Trinidad .
Jag var på Resia idag och kollade upp lite information angående någon slags resplan ? Vi kom fram till att jag åker från Arlanda , den 6 april , mellanlandar i New York för att sedan pallra mig till huvudstaden , där jag även kommer att bo , Port of Spain .
Efter ett par mejl fram och tillbaka , ett telefonsamtal och lite msn snack så var det klart , jag fick jobbet :D Nu väntar jag på lite bilder från familjen som består av , svensk mamma , USA - pappa och en liten flicka som är 6 veckor gammal . Ganska spännande .
Det ska bli hur roligt som helst att få komma till ett annat land och se hur dom lever där , det är heelt annorlunda mot här har familjen sagt , spännande . En kvart efter att vi hade bestämt att jag fick jobbet ringde två av mina referenser , hahaaa ! Mamman hade då redan hunnit ringt och frågat ut dom om mig , typ :P Som tur var hade jag skött mig och fick väldigt mycket beröm , det visade sig även att båda parter hade sagt ungefär samma saker med , det var ju tur . . . 

Nu väntar Skärgårdsdoktorn i dvd:n , har inte sett det på jätteläänge så det ska bli skönt att lägga sig ner och titta och somna till det , det är ju så himla bra !

Godnatt !  

fireflies

Den här veckan har bestått av J O B B ! ;) Japp , det är faktiskt sant och det har varit otroligt roligt :D Ska till förskolan imorrn med , då till Emys avdelning , jippie :D Ska bara jobba mellan 8 - 12 , vad jag vet än så länge , men av tidigare erfarenheter ( :P ) så kan det snabbt bli flera timmar ! Hahaha !

Igår spenderades dagen hemma hos familjen J , oerhört trevligt som vanligt . Vi tog en tripp till maxi och sen blev det pizza och the melodifestival . Absolut rätt låt som vann , det fanns många bra tyckte jag men den där kommer nog längst i eurovision . . . Man kan ju även se det såhär , som Emil gör : Hoppas inte att hon vinner hela alltet nu , eurovision , för det blir så dyrt för Sverige att anordna tävlingen året efter :P Hahahaaaa ! Ganska roligt uttalande !

Idag , vid halv 7 tiden fick jag ett samtal :D  Wihuuu ! Spänningen stiger och nervositeten växer , dagarna går och jag kommer närmre mitt mål , förhoppningsvis får jag väl tillägga ;D Det skulle vara såå himla roligt , och om allt går som det ska så sticker jag om 2- 3 veckor . Vet inte hur många gånger jag har sagt det nu , men nu har jag i alla fall pratat med familjen i telefonen , och det är ju ändå ett steg längre . Väntar på ett mejl med bilder i nu !
 
Ska titta på Wallander nu , och sen 11:e avsnittet ur 5:e säsongen , One Tree Hill . . Såå bra :D

Godnatt .

:D

För er som är intresserade så ska jag jobba imorrn med , dock med 5 - åringarna :D Yeees ! Hahaa ;)


Jag undrar vad ungen tänkte på ?

- Kom du ihåg att spola på toaletten och tvätta händerna ?

Meeen . . . Jag har ju bara kissat ? !

Hahaha , kanske var det miljön som for omkring i huvudet , absolut inte hygienen ! :D


Ole dole doff !

Idag har jag , tro det eller ej , jobbat ! Wiihuu ! Emy ringde imorse och undrade om jag kunde rycka in lite snabbt , visst kunde jag det . Hade ju inte så mycket för mig ändå :P hahaha ! Det var jätteroligt, och det känns ganska bra att ha varit upptagen en hel dag :D Ska faktiskt vara där imorrn med , mellan 8 - 16.45 . hahaa ! På Skogsgläntans förskolan i Ljunga . Väldigt roligt att träffa Emy , det är ju inte varje dag . .

Väntar förresten ivrigt på ett väldigt viktigt samtal , kan komma idag eller imorrn , det är lite nervöst för det är ganska avgörande , jag hoppas på det bästa :D Förresten så¨väntar jag på två samtal !

Helgen var ganska lugn och skön . Bio i fredags och i lördags var familjen J här och åt och kollade på melodifestivalen , roligt och gott .

Ska ta en promenad nu , ha det bra !

Wihuu

Yeeees ! Det avgörande mejlet flög just nu in i min inkorg , jag väntar på ett samtal från . . . Irland ! Wihuuuu ! I´m totally happy ! Emil , I will update more often , from here to eternity ! ;) I promise .

?

Nu kan det vara väldigt nära , intresset finns och är ganska stort ! Hoppas ! ♣

RSS 2.0