för att få någonting gjort måste man ta tag i det själv -



Okej . .
Efter att ha spenderat större delen av dagen i sängen med datorn i knät tänkte jag att lite motion och frisk luft skulle ju inte skada ? Så Jensa & jag tog tag i saken , pumpade cykeldäcken och begav oss i motvind mot farmor & farfar . Under den tiden hann jag även bestämma med flickorna att en fika ikväll skulle vara utomordentligt trevligt & mysig , så med cirkus 200 meter kvar till slutdestinationen bestämde vi oss för att vända . Skulle vi ha stannat för att hälsa på farmor & farfar hade vi inte kommit därifrån än och då hade vi alltså haft 5 km cykeltur framför oss , vilket betyder att jag inte skulle göra entré i staden förrän alldeled försent .
Så nu , äntligen hemma , ska jag kliva in i duschen för att sedan gasa in till flicksen .


Solsken & Stjärnklart



|ag har nyss duschat efter kvällens springtur . Väldigt skönt ute och det var helt stjärnklart !
Nu sitter jag med datorn i knät framför one tree hill och det är så himla bra .
|ag har precis skaffat mig ett konto på " londonsvenskar " , det är nära nu . Om två veckor är jag en londonsvensk :D Ni anar inte hur mycket jag längtar , det ska bli så roligt ! |ag kommer sakna er allihop , men bara ibland ;)

I fredags hade jag födelsedagskalas . Väldigt roligt med mycket folk . GPS:en kom tillslut i alla fall , mormor & morfar hade lyckats ta reda på att jag ville ha en . Av  Familjen J fick jag en trådlös mus till datorn , hahaa ! " Jag blev jätteglad "
Som LisaFisaJ sa : |ohanna har ju en kanin och nu fick du en mus ! Hah !

Resten av helgen har tillbringats med barnen J , Väldigt trevligt . Dom dök upp här igår eftermiddag , vi lagade mat och spelade spel , Rappa Kajla Extreme , oerhört mysigt !
Emil lyckades som vanligt , hahahaa ! Kategorin var mat och dryck . Man skulle alltså skriva vad något ord var för mat eller dryck . Emil lyckades skriva : Fästen för takboxar på bussar !  hahahaa , heelt otrooligt ! Men snäll som jag är fick han en chans till  .
Idag åt vi frukost , läänge och sen gick vi ut och tog en långpromenad i solen . Väldigt härligt !

två veckor kvar . . .

Födelsedag

Nu sitter jag här med min nya dator i famnen . Eftersom jag lyckats leva i exakt 20 år idag så hyllas detta med en bärbar dator . Mamma ville även försäkra sig om att vi kan hålla kontakten när jag åker till London , vilket är väldigt snart , så hon tyckte att en dator var en bra present . Hon har ju tidigare sagt att jag borde önska mig en GPS , så det gjorde jag . Frågan är om hon bara sa det för att virra bort mig totalt ? Jag hade ju absolut inte förväntat mig en dator , jag var helt säker på en GPS . Då hade jag kunnat hitta på Londons gator utan problem ! Men den här - min nya kompis , är faktiskt en suuperbra present . Jag blev jätteglad ♥

Snart .


Det är väldigt skönt och huur kul som helst att Familjen J är på hemmaplan igen ! Har saknat er ganska mycket . Men har ju i alla fall vistats i samma miljöer som jag brukar då jag hade nyckel till huset ! Jihuu :D

Sen kan jag ju berätta att jag ska åka till London den 11 februari om allt går som det ska . Till en bra familj enligt Hanna , min personliga - " vet typ allt , eller mycket om London eftersom hon just varit där " :D Det låter bra . I nästa mail kommer all information om familjen som jag ännu knappt vet något om ? Jag vet vad föräldrarna jobbar med och hur gamla barnen , jag vet vad jag får i lön ach att jag kommer ha en egen chaufför . Men det är också allt , vet inget mer , än . . !
De senaste dagarna har jag haft kontakt med familjen Stonewash´s agent , det är han som för fram all information och ska sköta min resa och så vidare . Idag fick han den informationen han behövde om mig för att dom ska kunna fixa ett visum , skönt och slippa göra det själv . Det börjar bli ganska spännande nu faktiskt . Jag vet ju inte ens hur länge jag kommer att stanna där ? Vet bara när jag ska åka :D Så nu kanske jag får skjuta upp pluggplanerna som jag har , eller hade .

Dags att sova , ska stryka kläder hela dagen imorrn och leka med Tintin & Smilla .

Godnatt ♥



första inlägget .



   2:a januari - bara 21 dagar kvar . . . 



Det blev inte riktigt som planerat , men när har något som man planerat blivit som det skulle ? ;)
Är alltid bättre att ha allt ,  O - planerat  ! Det är mer min grej . Jag hade roligt - väldigt kul !


 |ensa och jag sitter och tittar på Casino Royal - eller , jag är inte så inne i filmen - men det är han . Såg däremot en bra film för en stund sen , Enough . Den var ganska gripande , en film i min smak . Ska snart lägga mig för att sussa , och då finns det bara ett alternativ på menyn - O.C. - fjärde säsongen . Det är liksom det som rullar fram till 9 - 10 januari , då One Tree Hill - säsong fyra , även läggs till i menyn . Sen får jag ramla tillbaka på Sex and the City , har ju än sålänge bara hunnit se cirkus tio avsnitt . Men nog om sånt som kan spelas i dvd:n .

  Jag lyckades träffa Millan♥ (påsjälvastenyårsafton) , även att jag inte hade ringt . Hon var / är arg men det märktes inte , speciellt inte efter 12 - slaget då drinkar och annat flödat i alla möjliga färger och former , in i munnen och ner i magen - där det förhoppningsvis även stannat efter att jag sagt godnatt . Det var i vilket fall som helst väldigt kul , att se henne . Både i form av att träffas och sedan , jaa . . hahahaa ! 

  Maten hemma hos Stonemountain yester-yesterday var uunderbart god !
Och sällskapet uunderbart trevligt , innehåll :
       |ohanna
, Sanna and ↑! hah !
Vi lyckades hinna med att spela mitt  favvospel , barn - geni ! Det är ju bara så rooligt , trots att jag bara är såå bäst så kom jag bara tvåa ? :O  Jag tror att |ohanna gjort en fuling och övat in alla frågor - som någon sorts hämnd på något som jag aldrig gjort ! Det ska hon få faan för , hon kan vara så säker .)

  Imorrn ska jag ta hand om Tintin & Smilla . Vi ska gå till apoteket och köpa blöjor - till deras dockor , åka pulka - om snön ligger kvar , vilket inte låter så troligt för jag hör droppandet utanför . Sedan ska vi även hinna med massa lekande , det är ganska stora odds på att det kommer att byggas en koja , i soffan . Vi ska säkert även hinna med att plocka undan på deras rum där det knappt går att vistas p.g.a. alla leksaker och för att inte glömma , leta upp några änder som vill ha bröd . 
  Sen ska jag även hinna med Madde & Emy , det var inte igår . Ska bli roligt att prata lite och förhoppningsvis göra något roligt ! 

Men nu är det dags att borsta tänderna , krypa ner under täcket , rulla igång O.C. för att sedan låta John Blund göra resten - och vakna imorrn bitti av att jag somnat ifrån O.C. så det fortfarande rullar .
 
  Goodnight , sleep tight ♥





 


RSS 2.0